image
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Předváděcí akce a akční prodej zahradní techniky a nářadí Milwaukee - středa 3.4.2024

Předváděcí akce a akční prodej zahradní techniky a nářadí Milwaukee - středa 3.4.2024



Datum konání:
29.3.2024

Na středu 3.4.2024 jsme pro vás připravili v naší prodejně ve Velkém Meziříčí  předváděcí akci zahradní techniky a nářadí  Milwaukee a možností nákupu za akční ceny vytvořené jen na tento den.

Předváděcí akce aku zahradní techniky a nářadí

Předváděcí a prodejní akce Milwaukee, prodejna Smart zahrady Velké Meziříčí Tuto středu 3.4.2024 si můžete v naší prodejně vyzkoušet a „ osahat“ v době od 09.00 do 14.00 hodin  naše novinky i techniku z běžné nabídky Milwaukee. Vše uvidíte v provozu a sami si je můžete vyzkoušet.  Předváděcí akci provedou profesionálové přímo z firmy  Milwaukee a zodpoví i ty nejzákeřnější  dotazy týkající se provozu, údržby, servisu a oprav zahradní techniky a nářadí této značky. Podle vašeho zadání vám i doporučí odpovídající model  nářadí tak aby vám vyhovoval a plnil na 100% vaše požadavky na zakoupené nářadí  nebo zahradní techniku. Během předváděcí akce můžete ochutnat občerstvení nebo si dokoupit vybrané zboží za akční ceny určené jen pro tento den.

Aku zahradní technika a nářadí Milwaukee za akční  ceny jen ve středu

Pro návštěvníky naší předváděcí akce a Dne otevřených dveří v naší prodejně jsme  společně a firmou Milwaukee připravili akční ceny vybraného sortimentu aku zahradní techniky a akumulátorů.

V této akční nabídce zahradní techniky Milwaukee naleznete například :

Aku zahradní sekačku na trávu  se dvěma akumulátory a rychlonabíječka
Aku plotostřih
Aku přořezávková pila
Vyvětvovací nůžky
Akumulátor M18B5
Akumulátor M18™ FORGE™ 6,0AH

A další zboží
Tyto modely, ale i ostatní dílenské nářadí i zahradní techniku si vyzkoušíte, zjistíte jak vám vyhovuje, oblíbíte si ho stejně jako široká řada našich zákazníku z řad zahradníků, zahrádkářů, kutilů i profi řemeslníků a firem, které vyzkoušeli a teď už kupují jenom Milwaukee. Nevěříte? Přijďte ve středu vyzkoušet a nakoupit za super ceny.

Kromě předváděcí akce i skvělé občerstvení

V průběhu předváděcí akce naší zahradní techniky a dílenského nářadí nebo ve chvílích kdy si nebudete žádnou aku techniku zkoušet a testovat si můžete dát něco z našeho občerstvení. Kdo byl na naší minulé převáděcí akci tak ví, že byla spousta chlebíčků, koláčků, pivo, limo …. I ve středu se můžete těšit na podobné dobroty.

Přijďte si vyzkoušet novinky z kolekce zahradní techniky a dílenského nářadí Milwaukee na rok 2024 a nakoupit si vybraný sortiment zahradní techniky za SUPER AKČNÍ CENY.

Středa 3.4.2024 – předváděcí akce Milwaukee ve Velkém Meziříčí